Vindplaats van geloof, hoop en liefde

Vastenactie 2022: Alles komt goed?!

Pijl naar links Ideeën
Wat moet je doen?
  • Vasten kan betekenen dat je ergens van afziet, zoals vlees, autorijden of sociale media. Het kan ook betekenen dat je juist iets extra's doet, zoals iemand een kaart sturen, een compliment geven of voor iemand bidden.
  • Bestel gratis vastenkaarten via Kerk in Actie*. Zo kun je zes weken lang elke week op een andere manier vasten. Bovendien geeft Kerk in Actie online dagelijks tips en inspiratie om het vol te houden (*de vastenkaart is helaas op, maar hier als PDF te downloaden).
  • Kijk voor extra vastentips op kerkinactie.nl/vastenonline

Hoe levert deze actie geld op voor het goede doel?

• Bij elke dag staat een bedrag dat je kunt (be)sparen of missen. Hou op de kaart bij hoeveel tijd/geld je bespaart.
  • Zet dat geld in voor het project 'Kansen voor jongeren in achterstandswijk in Beiroet'. Mede dankzij jouw bijdrage kan jongerencentrum Manara jaarlijks 1000 kwetsbare tieners helpen met huiswerkbegeleiding, psychosociale hulp en vaktrainingen voor betere kansen op de arbeidsmarkt.