Protestantse Kerk
Doorgaan naar hoofdinhoud
Vindplaats van geloof, hoop en liefde

Protestantse Kerk en Nederland Zingt organiseren 5 samenzangconcerten

De Protestantse Kerk en Nederland Zingt (EO) gaan samenwerken. In de aanloop naar Kerst organiseren zij samen vijf samenzangconcerten met de bekende christelijke artiesten Lucas Kramer en Pearl Jozefzoon. De kaartverkoop is al van start gegaan.

Samen zingen

De samenzangconcerten krijgen het motto ‘Samen zingend naar Kerst’ en worden gehouden in 4 monumentale kerken: de Grote Kerk in Sliedrecht (15 december), de Grote Kerk in
Harderwijk (17 december), de Flambou in Surhuisterveen (18 december), de Grote Kerk in Vollenhove (19 december) en de Grote Kerk in Middelharnis (23 december). Lucas Kramer
en Pearl Jozefzoon, begeleid door een combo samengesteld uit professionele muzikanten, zingen samen én met het publiek bekende en onbekende kerstliederen.

Lage entreeprijs

De samenzangconcerten zijn breed toegankelijk. De lage entreeprijs biedt zoveel mogelijk muziekliefhebbers de kans om erbij te zijn. Tijdens de concerten is er kort aandacht voor de schrijnende situatie van vluchtelingenkinderen in Griekenland, het kerstproject van Kerk in Actie.

Zingen in de kerk

Vanuit de Protestantse Kerk worden de concerten georganiseerd door Zingen in de Kerk, het muzikale programma van deze kerk. Aan Zingen in de Kerk is een groot aantal bekende en minder bekende christelijke artiesten verbonden die door kerken het hele jaar door gratis geboekt kunnen worden.

Tijdens deze concerten vinden audio-opnames plaats die ook te horen zullen zijn bij de radioprogramma's Groot Nieuws en De Muzikale Fruitmand (NPO Radio 5). In 2023 zullen er
ook TV-opnames plaats gaan vinden.

Kaarten bestellen

Meezingen in het projectkoor

Je kunt tijdens de samenzangavonden ook meezingen in het projectkoor! Tijdens het kerstconcert in jouw woonplaats nodigen we jou uit om mee te zingen in het speciaal samengestelde kerst-projectkoor. Samen met Lucas Kramer en Pearl Jozefzoon worden er een aantal prachtige kerstliederen ingestudeerd.

Doe je mee? Bestel kaarten om mee te zingen in het projectkoor via onderstaande link: 

Bestel kaarten voor het projectkoor

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)