Protestantse Kerk
Doorgaan naar hoofdinhoud

Vind een training

Binnen de Protestantse Kerk in Nederland zijn tienduizenden mensen actief in het werk van de Protestantse Kerk, zowel vrijwillig (ambtsdragers en taakdragers) als betaald (predikanten, kerkelijk werkers, kosters, kerkmusici etc.). Dat werk vindt plaats op veel terreinen, van pastoraat tot missionaire presentie, van diaconaat tot jeugdwerk, van bestuur tot beheer. De dienstenorganisatie is er om deze vrijwilligers en professionals te ondersteunen in hun werk en te helpen groeien in hun taak. 

Update 9 februari 2021:
Tot en met eind juni 2021 zullen er geen fysieke bijeenkomsten en trainingen worden georganiseerd.  
 

Door het coronavirus (COVID-19) en de richtlijnen die daarbij gelden vanuit het RIVM en de Rijksoverheid, heeft de academie van de Dienstenorganisatie Protestantse Kerk in Nederland besloten dat er tot in ieder geval 30 juni 2021 geen fysieke bijeenkomsten mogen plaatsvinden. Enkele trainingen zullen online doorgaan. Zie hiervoor de specifieke trainingspagina's.

De informatie op deze pagina wordt regelmatig geüpdatet. Voor vragen zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar op 030 - 880 1880 of academie@protestantsekerk.nl  

Tarieven en annuleringskosten trainingen