Doorgaan naar hoofdinhoud
Vindplaats van geloof, hoop en liefde

Jeugdambtsdrager

Ben je betrokken bij het jeugdwerk? Hier vind je een overzicht met handige pagina's en tips om jouw taak te vervullen.

Serie 'Wat is mijn taak?'

In deze serie artikelen worden de taken per ambt en taak toegelicht. Per taak worden ook valkuilen en kansen benoemd. Lees meer over jouw ambt:

 

Training jeugdambtsdrager

Leer over de verantwoordelijkheden die bij jouw ambt en/of taak horen en ontmoet ambtsdragers uit het hele land. Deze korte online trainingen worden iedere maand gegeven.

 

Wekelijkse nieuwsbrief voor ambtsdragers

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe materialen en ontwikkelingen binnen de Protestantse Kerk. Iedere dinsdag om 10.00 uur.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Vier keer per jaar magazine voor ambtsdragers

#protestant is hét magazine voor ambtsdragers. Het verschijnt vier per jaar. Een abonnement is gratis.

Neem een gratis abonnement

Seizoenspakketten

De seizoenspakketten zijn verzamelingen programma's, werkvormen en spellen voor het hele kerkelijke seizoen en voor verschillende leeftijden. In alle pakketten is een leerlijn verwerkt. Een lijn die ook matcht met het jaarthema van de Protestantse Kerk. 
In elk pakket vind je per maand programma’s en werkvormen voor onder andere de verschillende christelijke feestdagen en andere hoogtijdagen zoals bid- en dankdag, maar ook catechesemateriaal maakt deel uit van het pakket.

 

Materiaal opening vergaderingen

De meeste kerkenraden openen hun vergadering met een moment van bezinning. Bij elkaar komen als ambtsdragers is tenslotte een geestelijke aangelegenheid. Het werkt door in de bespreking van de verdere agenda. In de ideeënbank staan diverse kant-en-klare vergaderopeningen.

Vergaderopeningen in ideeënbank

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)

Protestantse Kerk