Protestantse Kerk
Doorgaan naar hoofdinhoud

Financiën & fondsenwerving

Geld nodig? Deze mensen gemeenten helpen bij financiële vraagstukken en hebben fondsenwervende ideeën.

Peter Goudkamp

Abcoude

Ruim 20 jaar ervaring in particuliere en kerkelijke fondsenwerving. Dus, hulp nodig bij Kerkbalans? Extra en bijzondere aandacht voor speciale Collecte-momenten? Werving onder gemeenteleden? Geld nodig voor projecten? Ik help u graag!

Wouter Voshol

Betuwe

Om uitvoering te geven aan de kerkelijke taak is geld een belangrijk hulpmiddel. Hoe zet je het beschikbare geld op een verantwoorde manier in? Of hoe beperk je juist de uitgaven? Ik begeleid kerkenraden en colleges in die bestuurlijke vraagstukken.

Kor Berghuis

Amsterdam

Met mijn ervaring zowel binnen de kerken als in het sociaal domein kan ik u helpen om uw plannen om te zetten in een project en met u te zoeken naar fondsen of andere financiers om uw plannen te financieren.

Nelleke Slaats

Aarle-Rixtel

Geld nodig voor verduurzamen, renovatie of restauratie van kerk of orgel? Pastoraal, diaconaal, missionair, jeugd- of jongerenwerk? Projecten in de gemeente? Hulp nodig bij ‘t opzetten van schenken of nalaten binnen uw gemeente? 20 jaar ervaring; ik help u graag!

Cor Schaap

Zutphen

Geld is in de kerk een geestelijk zaak. Cijfers als vertaling van doelstelling, motieven. Het verhaal achter de cijfers is nog belangrijker dan wat de cijfers zelf vertellen. In die samenhang van ‘gemeente en geld’ denk ik graag mee.

Bertram Westera

‘s-Hertogenbosch

Geld nodig voor verduurzamen, renovatie of restauratie van kerk of orgel? Voor pastoraal, diaconaal, Jeugd- of jongerenwerk? Hulp nodig bij het aanvragen van provinciale of gemeentelijke subsidies? Ik heb de ervaring en help u graag!

Jan Boer

Putten

Met een exacte opleiding en ervaring in het bedrijfsleven en als senior-gemeenteadviseur, heb ik in veel gemeenten meegedacht over de financiële structuur die moet leiden tot een sluitende begroting. Ook in de fondsenwerving met als kernvraag hoe je betrokkenheid vergroot.

Lees meer over

Het thema Kerkbeheer